Surprinde-ti
prietenul vampir!
BLOG
PROMOTII:
Buy or Cry :)
Free
Ecard
TRICOU ULTRA LA VAMPIRESA® , PENTRU EL 
Dimensiune S M L XL XXL
Piept* in cm 92 102 112 120 130
Lungime spate in cm 68 72 74 76 78
*Masurat de la subrat.
Toate informatiile sunt supuse la o gama de toleranta de 1-2 cm.
TRICOUT-HANES VEE LA VAMPIRESA®  
 Dimensiune S M L XL XXL
Piept* in cm 88 94 110 118 128
Lungime spate in cm 62 65 67 69 73
*Masurat de la subrat.
Toate informatiile sunt supuse la o gama de toleranta de 1-2 cm.
TRICOU DECOLTEU ROTUND LADIES LA VAMPIRESA® 
Dimensiune S M L XL
Piept* in cm 75 77 84 88
Lungime spate in cm 55 59 59 63
*Masurat de la subrat.
Toate informatiile sunt supuse la o gama de toleranta de 1-2 cm.
TRICOU DECOLTEU V LADIES LA VAMPIRESA®  
Dimensiune S M L XL
Piept* in cm 80 90 96 102
Lungime spate in cm 57 58 59 63
*Masurat de la subrat.
Toate informatiile sunt supuse la o gama de toleranta de 1-2 cm.
LADIES TOP TANK LA VAMPIRESA®  
Dimensiune S M L XL
Piept* in cm 58 63 68 74
Lungime spate in cm 51 53 56 57
*Masurat de la subrat.
Toate informatiile sunt supuse la o gama de toleranta de 1-2 cm.

Curs valutar
1 EUR =-1 RON
Recuperare parola - La Vampiresa

Termeni si conditiiI Dispozitii generale
 
1. Prezentele prevederi privind ”Termenii si conditiile” reglementeaza drepturile si obligatiile partilor : Vanzatorului si colaboratorilor, pe de-o parte, si drepturile si obligatiile consumatorului, pe de alta parte, rezultate din accesarea site-ului si/sau lansarea unei comenzi ferme de comanda a produselor comercializate pe site.
Vanzatorul este S.C. La Vampiresa S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Sibiu, str. Rennes, nr.19A, jud. Sibiu, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/381/2015, CIF  RO34417100, tel.00 40 773 750 429, e-mail office@lavampiresa.com, cont bancar RO94BTRLRONCRT0295905001, deschis la Banca Transilvania.
Consumator este orice persoana care acceseaza site-ul si/sau care lanseaza o comanda.
2. Utilizarea prezentului site, precum si lansarea unei comenzi pe site, din Romania si strainatate, presupune acceptul dvs. neconditionat a prezentelor conditii si termeni.
3. Consumatorul, prin lansarea unei comenzi sau solicitarea unei informatii, dupa caz, isi da acceptul ca toate comunicarile sa-i fie adresate prin posta electronica.
4. Toate drepturile si obligatiile aplicabile relatiilor dintre parti, sunt supuse incidentei legislatiei din Romania, care completeaza in mod corespunzator prezentele conditii si termeni. Contractul se incheie in limba romana. Principalele dispozitii legale incidente sunt:
· LEGEA nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecTia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaTie a acestor date;
· ORDONANTa DE URGENTa nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative;
· LEGE nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora – Republicata;
· LEGE nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic;
· ORDONANTa nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor .
5. Lansarea unei comenzi si/sau livrarea produselor comandate in afara tarii se va realiza cu respectarea drepturilor si obligatiilor consumatorilor, reglementate de legislatia romana, iar vanzatorul nu raspunde de niciun prejudiciu suferit de consumator ca urmare a nerespectarii legislatiei incidente din spatiul unde domiciliaza cumparatorul sau unde urmeaza a fi livrat produsul. 
6. Vanzatorul declara ca produsele comercializate respecta standardele si normele legale din Romania privind destinatia si utilizarea acestora.
SC LA VAMPIRESA SRL crede si va asigura de calitatea superioara a produselor sale, de aceea va invita sa cumparati cu incredere produsele LA VAMPIRESA® . In cazul nemultumirii legate de vreun produs, SC LA VAMPIRESA SRL va va restitui intreaga suma de bani pe care ati platit-o pe produsul ce nu-l mai doriti, sau va va putea furniza un alt produs/produse in schimbul celui ce nu va place. In acest caz costurile de transport vin in responsabilitatea cumparatorului. 
 
In cazul in care produsul prezinta vreun defect de fabricatie, sau greseala de personalizare din partea SC LA VAMPIRESA SRL, atunci toate costurile de schimbare a produsului, inclusiv transportul, vin in responsabilitatea SC LA VAMPIRESA SRL.
 
Toate problemele legate de posibile defecte, sau nesatisfacerea dvs legata de vreun produs, va rugam frumos sa o semnalati pe adresa noastra de mail: support@lavampiresa.com, sau prin posta la adresa:
In situatia in care produsele comercializate prezinta vicii de fabricatie sau sunt necorespunzatoare, vanzatorul se obliga sa inlocuiasca produsele gratuit in termen de maxim 15 zile.
Orice deficienta a produselor trebuie semnalata de cumparator in termen de maxim 2 luni de zile de la data semnalarii neconformitatilor.
 
7. Vanzatorul declara ca nu-si asuma nicio raspundere cu privire la afisarea eronata a preturilor sau cantitatii de produse disponibila.
8. Produsele sunt destinate unui public cu varsta de peste 5 ani.
9. Prin lansarea unei comenzi se accepta de catre consumator toate prezentele conditii si termeni, care sunt valabile pana la livrarea comenzii catre consumator sau pana in momentul solutionarii cererii de retragere si/sau rezolvare a garantiilor si serviciilor post vanzare, dupa caz, comanda este stocata de vanzator.
10. In vederea respectarii drepturilor consumatorului, persoanele interesate se pot adresa Autoritatii nationale pentru protectia consumatorului la nr. de telefon 0219551 –telefon cu tarif normal, sau la sediile Comisariatelor judetene pentru protectia consumatorului. Mai multe date privind protectia si drepturile consumatorilor pot fi obtinute prin accesarea site-ului http://www.anpc.gov.ro.
11. Orice diferend ivit intre parti se va solutiona de instantele competente din Romania.
12. Toate drepturile asupra continutului site-ului (imagini grafice, text, logo-uri, softwere, etc.) apartin in exclusivitate S.C. LA Vampiresa S.R.L. sau colaboratorilor acestuia, si sunt protejate prin lege.
13. Vanzatorul, in vederea onorarii comenzilor, poate cesiona sau contracta o terta persoana, ramanand, in continuare, responsabil de onorarea comenzii catre consumator.
14. Consumatorul isi da acceptul in vederea stocarii datelor personale de catre vanzator, necesare administrarii conturilor de utilizator sau in vederea procesarii comenzilor. Datele clientilor nu vor forma obiectul prelucrarii acestora si nici instrainarii catre terte persoane de drept privat, cu exceptia solicitarilor formulate de institutiile abilitate ale statului.
Datele vor fi stocate pe durata valabilitatii contului sau pana la momentul finalizarii comenzii.
in vederea lansarii unei comenzi nu este necesar deschiderea unui cont de utilizator.
Vanzatorul este operator de date personale fiind inscris in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 36647.
Consumatorul are dreptul de a obtine, oricand si gratuit, de la vanzator, informatii cu privire la stocarea unor date personale ale acestuia sau cu privire la prelucrarea acestor date. in acest sens, consumatorul trebuie sa formuleze o cerere scrisa care sa fie trimisa vanzatorului prin posta sau mail.
Consumatorul este de acord ca vanzatorul sa-i comunice oferte comerciale pe adresa de e-mail indicata cu ocazia lansarii unei comenzi. Consumatorul are dreptul sa refuze primirea, in continuare, de oferte comerciale, prin selectarea mentiunii de ”dezabonare/unsubscribe” prezenta in toate ofertele expediate de vanzator.
15. Consumatorul este raspunzator de continutul si corectitudinea textului care solicita sa fie inscriptionat pe produsul comandat. Numarul de caractere ce poate fi scris este de 38 caractere, incluzand si spatiile dintre nume/porecla/pseudonim. Inscrierea acestui nume se poate face doar in caractere latine.
Datele comunicate de consumator se pot remedia pana cel tarziu in momentul trimiterii comenzii catre furnizor sau in momentul efectuarii livrarii, atunci cand produsul comandat nu face obiectul unei personalizari. In acest sens consumatorul trebuie sa comunice vanzatorului pe mail: support@lavampiresa.com  sau posta, o solicitare scrisa de remediere: SC LA VAMPIRESA SRL, Sibiu, str. Rennes nr. 19A, cod 550006, Romania.
Procedura de cumparare:
Pentru cumpararea unui produs sunt necesare parcurgerea urmatoarelor etape:
1. Selectarea produsului dorit.
2. Optional, personalizarea produsului comandat prin completarea casutei ”Scrie-ti numele aici/Write your name here”, cu numele/porecla/pseudonim, sau cuvantul care se doreste sa apara inscriptionat pe produsul comandat. Numarul maxim de caractere este de 38, si se pot folosi doar caracterele latine pentru scrierea numelui/poreclei/pseudonimului.
3. Selectarea cantitatii dorite.
4. Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.
5. Vizualizare cos cumparaturi.
6. Terminare cumparaturi.
7. Bifarea casutei de Termeni si Conditii.
8. Selectare metoda livrare.
9. Selectare metoda plata.
10. Finalizare comanda prin acceptarea butonului/tastei COMANDA.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscriptionarea pe produse a unor cuvinte licentioase, cu tenta ofensatoare, rasista, sexuala, s.a.
 
16. Modalitati de plata
Modalitati de plata
In vederea cumpararii unui produs se accepta plata cu cardul sau prin transfer bancar, anterioara expedierii produsului. Servicile de plata online se desfasoara prin platforma www.euplatesc.ro, (EuroPayment Services S.R.L.) si PayPal - pentru pagina de limba engleza a siteului.
Furnizorul EuroPayment Services S.R.L. nu va avea nicio obligatie (nici fata de Utilizatorul Final, nici fata de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denuntarea unilaterala a contractului de catre Utilizatorul Final si nu raspunde in niciun fel fata de acesta.
 
Platile afisate pe site sunt exprimate in Lei si includ TVA 20%. La preturile afisate se adauga cheltuielile de transport.
17. Procedura si termenul de livrare
Transportul comenzii dumneavoastra se poate face prin:
 
1. Posta Romana, prin serviciul prioritar, in spatiul Uniunii Europene, adica in urmatoarele tari:
Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Romania.                                            In aceasta situatie timpul de transport este in medie 5-7 zile lucratoare,
 
2. Prin serviciul UPS Standard (cu posibilitate de urmarire a comenzii, prin serviciul Quantum View Notify), doar in spatiul intracomunitar(tarile membre le Uniunii Europene), serviciu prin care se ofera un timp de transport de 3-4 zile lucratoare,   
 
3. Prin serviciul UPS Express Saver (cu posibilitate de urmarire a comenzii, prin serviciul Quantum View Notify), in tarile intracomunitare si extracomunitare, cu timpul de transport de 1 zi lucratoare.
 
Deoarece SC LA VAMPIRESA SRL ofera cumparatorilor sai posibilitatea de a-si personaliza o mare parte din obiecte cu numele personal, este nevoie de un timp de realizare a obiectelor si de un control riguros al calitatii lor, de catre furnizorul nostru. Astfel, obiectele ajung la SC VAMPIRESA SRL, de la furnizor, intr-un timp de 5-8 zile lucratoare, iar la acestea se va adauga timpul de transport al firmei care va aduce comanda catre dumneavoastra.
Dar noi va asiguram ca va merita toata asteptarea! VEI FI FERICIT! VEI FI ORIGINAL! VEI FI LA VAMPIRESA®!
 
Comenzile sunt trimise de luni pana vineri. Estimarea numarului de zile de transport se face in zile lucratoare si nu includ zilele de sambata, duminica si sarbatorile.
 
Nu putem livra comenzi la adrese de P.O. Box. Asadar comenzile catre astfel de adrese vor fi refuzate. Multumim de intelegere!  
 
Livrarea comenzilor facute prin Posta Romana vor trebui ridicate de catre dumeavoastra, de la Sediul Postei unde sunteti arondati, in functie de adresa de rezidenta.
 
Livrarea comenzilor facute prin UPS, se va face door-to-door, adica la domiciliul dumneavoastra.
Pentru serviciile UPS Standard si UPS Express Saver, exista posibilitatea urmaririi comenzii prin serviciul Quantum View Notify.
 
Termenul maxim de livrare nu poate depasi 30 de zile.
Inainte de finalizarea comenzii, consumatorul va fi informat cu privire la costul serviciilor de livrare.
Informatii cu privire la stadiul de solutionare a unei cereri pot fi obtinute si prin telefon, la numarul 0040773750429,  in programul de lucru al vanzatorului. Orarul de lucru fiind 9-17, ora Romaniei.
Livrarea si costurile pentru tarile aflate in spatiul extracomunitar:
Toate transporturile în afara Uniunii Europene pot fi supuse unor taxe de import (taxe vamale, tarifele și TVA), care sunt stabilite de către țara de destinație. Ele se bazeaza pe tara de origine/de productie a marfii cumparate si a clasificarii marfurilor. Astfel ca operatorul de transport UPS va va anunta care sunt taxele ce se aplica marfii dumneavoastra. Pentru mai multe informatii in acest sens puteti sa contactati Biroul Vamal al tarii dumneavoastra.
 
18. Cardurile Cadou/Gift cards sunt electronice, asadar nu se percepe taxa de transport.  Suma de pe acestea trebuie folosita in intregime de la prima utilizare a lor.
 
19. Informatii de retur si dreptul de retragere
19.1. Toate produsele noastre suporta un control riguros al calitatii inainte de trimiterea lor catre tine si sunt corect ambalate pentru ca ele sa ajunga intr-o stare perfecta. Totusi, in situatia in care produsele comercializate prezinta vicii de fabricatie sau sunt necorespunzatoare in raport cu comanda facuta, vina fiind a societatii LA VAMPIRESA SRL, SC LA VAMPIRESA SRL se obliga sa inlocuiasca produsele gratuit (incluzand si cheltuielile de transport) in termen de maxim 20 zile lucratoare. Inainte sa trimiti produsele inapoi, te rugam sa ne anunti de aceasta intentie a ta printru-un email, la adresa: orders@lavampiresa.com pentru a te anunta cum sa o faci, cu acelasi transportor cu care ai primit si comanda: Posta Romana sau UPS, cu serviciul ramburs.  Astfel plata se va face la sediul firmei, de catre LA VAMPIRESA SRL.
In cazul tarilor Extra Comunitare, LA VAMPIRESA SRL nu va putea restitui TVA-ul sau alte taxe vamale percepute de tara ta. Multumesc!

19.2. SC LA VAMPIRESA SRL crede si te asigura de calitatea superioara a produselor sale, de aceea te invita sa cumperi cu incredere produsele LA VAMPIRESA® . In cazul nemultumirii legate de vreun produs, consumatorul care a comandat un produs sau mai multe, si nu-l mai doreste, in termen de 14 zile de la data primirii produsului, are dreptul la returnarea produsului in starea initiala si la primirea banilor inapoi, Returul de marfa se va face cu aceeasi firma cu care ati primit initial comanda: Posta Romana sau UPS, prin serviciu ramburs, astfel toate cheltuielile vor reveni firmei LA VAMPIRESA SRL.
In cazul tarilor Extra Comunitare, LA VAMPIRESA SRL nu va putea restitui TVA-ul sau alte taxe vamale percepute de tara ta. Multumesc!
Inainte sa trimiti produsele inapoi, te rugam sa ne anunti de aceasta intentie a ta printru-un email, la adresa: orders@lavampiresa.com pentru a te anunta cum sa o faci, cu acelasi transportor cu care ai primit si comanda: Posta Romana sau UPS, cu serviciul ramburs.  Astfel plata se va face la sediul firmei, de catre LA VAMPIRESA SRL.

19.3. Odata primita comanda de la cumparator, SC LA VAMPIRESA SRL, trimite imediat (in aceeasi zi) comanda catre furnizorul sau. Asadar, in cazul in care cumparatorul doreste o schimbare in comanda, sau sa renunte complet la ea, va trebui sa o faca cat mai repede cu putinta pe adresa de e-mail: orders@lavampiresa.com. Daca, comanda a fost deja trimisa catre furnizor, aceasta nu va mai putea fi modificata. In cazul in care cumparatorul tot doreste sa renunte la comanda facuta, va trebui sa astepte venirea comenzii acasa, apoi sa o retrimita catre SC LA VAMPIRESA SRL si apoi, SC LA VAMPIRESA SRL, ii va returna in cont pretul comenzii (produselor) facute si nedorite.
In cazul tarilor Extra Comunitare, LA VAMPIRESA SRL nu va putea restitui TVA-ul sau alte taxe vamale percepute de tara ta. Multumesc!
Inainte sa trimiti produsele inapoi, te rugam sa ne anunti de aceasta intentie a ta printru-un email, la adresa: orders@lavampiresa.com pentru a te anunta cum sa o faci, cu acelasi transportor cu care ai primit si comanda: Posta Romana sau UPS, cu serviciul ramburs.  Astfel plata se va face la sediul firmei, de catre LA VAMPIRESA SRL.

 Totodata, se poate utiliza formularul anexat, insa mentionam faptul ca utilizarea acestuia nu este obligatorie.
Vanzatorul va confirma primirea cererii de retragere cel tarziu in prima zi lucratoare de la data receptionarii cererii.
Consumatorul, in situatia in care uzeaza de dreptul de retragere, are obligatia sa restituie produsul in termen de 14 zile de la data exprimarii vointei de retragere.
Dupa returnarea produsului, in ambalajul initial si nedeteriorat, SC LA VAMPIRESA SRL in termen de 7 zile procedeaza la restituirea pretului, utilizandu-se aceleasi modalitati de plata folosite initial de consumator pentru tranzactia initiala. Pentru restituirea pretului nu se percep comisioane.
Vanzatorul va confirma primirea cererii de retragere cel tarziu in prima zi lucratoare de la data receptionarii cererii.
Consumatorul, in situatia in care uzeaza de dreptul de retragere, are obligatia sa restituie produsul in termen de 14 zile de la data exprimarii vointei de retragere.
Dupa returnarea produsului, in ambalajul initial si nedeteriorat, vanzatorul in termen de 7 zile procedeaza la restituirea pretului, utilizandu-se aceleasi modalitati de plata folosite initial de consumator pentru tranzactia initiala. Pentru restituirea pretului nu se percep comisioane.
Model formular de retragere
Catre,
SC LA VAMPIRESA SRL
Sibiu, str. Rennes, nr.19A, jud. Sibiu
Tel._______________, mail ______________________, fax _________________
 
 Va informez, prin prezenta, cu privire la retragerea mea, din contractul privind vanzarea urmatoarelor produse: (1)*___________________________________________________, comandate la data de _____________________ pe site-ul ____________________________, si primite la data de ____________________.
 
Nume consumator (2)*___________________________
Adresa Loc. _________, str. ________________________, nr. _____, Sc._____, ap.___, jud. _________________________,
Tel________________________,
Mail_______________________
 
*(1) se completeaza denumirea produsul/produselor care se doresc returnate;
*(2) se completeaza datele consumatorului.
 
20. Reclamatii
Orice reclamatii sau solicitari de informatii din partea consumatorilor se vor solutiona in termen de 2 zile lucratoare. Programul de solutionare a reclamatiilor este zilnic de luni pana vineri, intre orele 9-16.
Reclamatiile se vor formula in scris si se vor comunica vanzatorului prin posta, pe adresa: SC LA VAMPIRESA SRL Sibiu, str. Rennes nr. 19A, cod 550006, Romania sau
pe mail, la adresa:orders@lavampiresa.com
Vanzatorul va comunica modul de solutionare a reclamatiilor prin mail, pe adresa mentionata de consumator, cu ocazia crearii contului sau pe adresa mentionata in formularul de comanda.
Acest website folosește 'cookie-uri' care sunt stocate pe calculatorul tău
OK